B&B i Danmark: Svendborg

Svendborg B&B. Bed and breakfast i Danmark. Online booking af billig overnatning.

B&B Bed and Breakfast Svendborg Bjerreby Bed and Breakfast Bjerrebyvej 50

Bjerreby Bed and Breakfast, Svendborg

Bjerreby Bed and Breakfast, Bjerrebyvej 50, Taasinge, 5700 Svendborg
Bedømmelse: “Fabelagtigt 9 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Dette Bed & Breakfast har en fredelig beliggenhed i landsbyen Bjerreby og tilbyder enkle værelser med tv, udsigt til haven og gratis WiFi. Svendborgs bymidte ligger 20 minutters kørsel derfra. Samtlige værelser omfatter sengelinned og håndklæder. Værelserne har desuden adgang til fælles badeværelse med badekar.

B&B Bed and Breakfast Svendborg BnB Thuroe Bergmannsvej 66

BnB Thuroe, Svendborg

BnB Thuroe, Bergmannsvej 66, Thurø, 5700 Svendborg
Bedømmelse: “Fabelagtigt 9,2 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Dette overnatningssted ligger 4 minutters gang fra stranden. BnB Thuroe ligger 5 km fra Svendborg og 300 m fra havet ved Thurø Bugt. Der er gratis WiFi. Værelserne har fladskærms-tv og terrasse. Der er desuden eget badeværelse med badekar eller bruser samt håndklæder. Gæsterne kan nyde udsigten til haven fra værelserne.

Danninghus, Svendborg

Danninghus, Sundbrovej 31, 5700 Svendborg
Bedømmelse: “8,3 ud af 10”

BOOK / RESERVER B&B

Danninghus har 5 lejligheder + 2 dobbeltværelser alle har TV, radio og eget badeværelse. I lejlighederne er der soveplads til 6 eller i nogle 4 personer. Vi har 6 dobbeltværelser med fælles bad ( 3 badeværelser 1 stk. med spa) I perioden 1. maj – 30. sep. udlejes festlokale med 16 sovepladser køkken, bar og service. Er du på jagt efter et 5 stjernet hotel er Danninghus ikke stedet for dig, men ønsker du et anderledes ophold eller fest – ja så kunne Danninghus være en mulighed.

B&B Bed and Breakfast Svendborg Teglgaarden Bed & Breakfast Jydevej 3 5700 Fyn

Teglgaarden Bed & Breakfast, Svendborg

Teglgaarden Bed & Breakfast, Jydevej 3, 5700 Svendborg
Bedømmelse: “Fremragende 8,9 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Denne landlige Bed & Breakfast ligger på Tåsinge, en ø syd for Fyn. Der tilbydes populær morgenmad på værelset og fælles køkken. Hotelværelserne har antikke møbler og egen møbleret terrasse. De charmerende værelser på Teglgaarden Bed & Breakfast er traditionelt indrettede og har smedejernssenge. Der er mikroovn, køleskab samt te- og kaffemaskine i det fælles køkken.

B&B Bed and Breakfast Svendborg Thurø Kro B&B Bergmannsvej 101 5700 Fyn

Thurø Kro B&B, Svendborg

Thurø Kro B&B, Bergmannsvej 101, 5700 Svendborg
Bedømmelse: “Meget godt 8,4 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Thurø Kro B&B ligger på øen Thurø og har sommerrestaurant, kunstkurser og orangeri. Denne Bed & Breakfast er indrettet med farverige kunstværker og vintage-møbler. Svendborg Station ligger 5,6 km derfra. Samtlige ferieboliger har egen forplejning samt terrasse og udsigt til haven. Der er fuldt udstyret køkken og eget badeværelse med brusebad. Der tilbydes gratis WiFi.

B&B Bed and Breakfast Svendborg Bed & Breakfast Svendborg NV Odensevej 59 5700 Fyn

Bed & Breakfast Svendborg NV, Svendborg

Bed & Breakfast Svendborg NV, Odensevej 59, 5700 Svendborg
Bedømmelse: “Enestående 9,5 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Denne familiedrevne B&B ligger 5 minutters kørsel fra Svendborgs centrum og tilbyder enkle værelser med fladskærms-tv og gratis WiFi. Ejendommen ligger desuden 0,5 km fra motorvej E20. Begge værelser på Bed & Breakfast Svendborg NV omfatter skrivebord og siddekrog. Der tilbydes desuden fælles badeværelse og tekøkken.

B&B Bed and Breakfast Svendborg Tåsinge B&B Strammelse Gade 37 5700 Fyn

Tåsinge B&B, Svendborg

Tåsinge B&B, Strammelse Gade 37, 5700 Svendborg
Bedømmelse: “Enestående 9,8 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Dette overnatningssted har fået en god karakter for “Valuta for pengene” i Svendborg! Gæsterne får mere for pengene i forhold til andre overnatningssteder i byen.