B&B: Bed and Breakfast Østjylland

B&B Østjylland. Bed and breakfast i Danmark. Online booking af billig overnatning.

B&B Bed and Breakfast Trige Vibes Bed & Breakfast Hæstvej 22 8380 Østjylland

Vibes Bed & Breakfast, Trige

Vibes Bed & Breakfast, Hæstvej 22, 8380 Trige
Bedømmelse: “Fabelagtigt 9,4 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Vibes Bed & Breakfast ligger i Trige, 13 km fra Århus. Der er gratis WiFi og gratis privat parkering. Nogle af ferieboligerne har også siddekrog, hvor gæsterne kan slappe af efter en oplevelsesrig dag. Samtlige værelser har kaffemaskine og elkedel. Værelserne har desuden alle eget badeværelse med brusebad.

B&B Bed and Breakfast Århus Guesthouse Aarhus Vejlegade 10.4 8000 Østjylland

Guesthouse Aarhus, Århus

Guesthouse Aarhus, Vejlegade 10.4, 8000 Århus
Bedømmelse: “Meget godt 8,2 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Dette B&B er centralt beliggende i Frederiksbjerg-kvarteret i Aarhus, 10 minutters gang fra Århus Hovedbanegård. Der tilbydes gratis WiFi, fælles køkken og terrasse. Samtlige individuelt indrettede værelser på Guesthouse Aarhus har skrivebord samt sengelinned og håndklæder. Nogle har værelserne har tv og udsigt over byen. Der er fælles badeværelse.

B&B Bed and Breakfast Børkop Munkebjerg B & B Skovbyvej 56 7080 Østjylland

Munkebjerg B & B, Børkop

Munkebjerg B & B, Skovbyvej 56, 7080 Børkop
Bedømmelse: “10 ud af 10”

BOOK / RESERVER B&B

4-længet landejendom beliggende ved Munkebjergskoven i Vejle. En ideel geografisk beliggenhed i Østjylland.Munkebjerg Bed & Breakfast har 4 nye værelser, alle med eget satellit TV, fri internetadgang, adgang til køkken (med kogeplader, køleskab, mikroovn osv) og badeværelse samt et lyst opholdsrum med udsigt til marker og skov. Værelserne er placeret ugenert i en nyere sidebygning og værelserne er alle indrettet i 2007, med store Veluxvinduer, lyse trægulve og gulvvarme for ekstra god komfort. Sengene er nye boksmadrasser i en god kvalitet med en tyk topmadras

B&B Bed and Breakfast Horsens Horsens Room Herregårdsparken 79 8700 Østjylland

Horsens Room, Horsens

Horsens Room, Herregårdsparken 79, 8700 Horsens
Bedømmelse: “Fabelagtigt 9,1 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Denne Bed & Breakfast ligger ved siden af ​​Stensballe Golfklub, 10 minutters kørsel fra centrum af Horsens, og har møbleret terrasse, gratis WiFi og værelser med tekøkken. Samtlige værelser på Horsens Room har spisebord, tv og eget badeværelse med bruser. Køkkenfaciliteterne omfatter mikroovn, køleskab samt te- og kaffefaciliteter.

B&B Bed and Breakfast Horsens Bed & Breakfast Horsens Stensballe Charlotteparken 34 8700 Østjylland

Bed & Breakfast Horsens Stensballe, Horsens

Bed & Breakfast Horsens Stensballe, Charlotteparken 34, 8700 Horsens
Bedømmelse: “Fremragende 8,7 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Dette overnatningssted ligger 15 minutters gang fra stranden. Dette Bed & Breakfast ligger i udkanten af ​​Stensballegaard Golfklub, i et roligt område i Horsens. Der bydes på gratis trådløs internetadgang og gratis parkering. Stranden ved Horsens Fjord ligger blot 900 m fra ejendommen.

B&B Bed and Breakfast Samsø Samsø Perlen Sælvig 48 8305 Østjylland

Samsø Perlen, Samsø

Samsø Perlen, Sælvig 48, 8305 Samsø
Bedømmelse: “Godt 7,4 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Samsø Perlen har egen restaurant med terrasse og bar. Den nærmeste strand ligger 300 m derfra. Der tilbydes gratis WiFi. Værelserne på Samsø Perlen har fælles badeværelse. Der er desuden fælles opholdsstue og gratis parkering. Omgivelserne byder på mange forskellige aktiviteter, herunder cykling og lystfiskeri. Samsø Golfklub ligger 7,5 km derfra.

B&B Bed and Breakfast Samsø My Samsø Bed & Breakfast Vestergyde 3 8305 Østjylland

My Samsø Bed & Breakfast, Samsø

My Samsø Bed & Breakfast, Vestergyde 3, 8305 Samsø
Bedømmelse: “Samlet karakter 6,5 /10”

BOOK / RESERVER B&B

My Samsø Bed & Breakfast ligger i Nordby, 30 km fra Århus. Der tilbydes gratis WiFi overalt på overnatningsstedet samt gratis parkering på stedet. Nogle af ferieboligerne har opholdsområde, hvor man kan slappe af efter en travl dag. Der er også elkedel samt eget badeværelse med badekar, hjemmesko og hårtørrer.

B&B Bed and Breakfast Østbirk Hukaergaard Purupvej 3a 8752 Østjylland

Hukaergaard, Østbirk

Hukaergaard, Purupvej 3a, 8752 Østbirk
Bedømmelse: “Enestående 9,8 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Hukaergaard har gratis WiFi og grill og tilbyder overnatning i Østbirk, 34 km fra Århus. Der tilbydes gratis privat parkering på selve ejendommen. Samtlige værelser har fladskærms-tv, og nogle har også opholdsområde. Der er desuden kaffemaskine og elkedel på værelset samt eget badeværelse.

B&B Bed and Breakfast Them Natursti Silkeborg Bed & Breakfast Rønnevej 5 8653 Østjylland

Natursti Silkeborg Bed & Breakfast, Them

Natursti Silkeborg Bed & Breakfast, Rønnevej 5, 8653 Them
Bedømmelse: “Fremragende 8,8 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Dette landlige Bed & Breakfast ligger i Them, 11 km uden for Silkeborg. Der er gæstetekøkken og en tv-stue samt hjemmebagt brød og hjemmelavet marmelade. Der er gratis trådløs internetadgang og gratis parkering. De lyse og enkle værelser på Natursti Silkeborg Bed & Breakfast har fælles badeværelse. Der er desuden fælles spiseplads og en terrasse i baghaven.

B&B Bed and Breakfast Århus BB-Hotel Aarhus Havnehotellet Marselisborg Havnevej 20 8000 Østjylland

BB-Hotel Aarhus Havnehotellet, Århus

BB-Hotel Aarhus Havnehotellet, Marselisborg Havnevej 20, 8000 Århus
Bedømmelse: “Godt 7,9 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Dette hotel med selvbetjening ligger ved siden af ​​Marselisborg Marina, 2 km syd for det centrale Århus. Der er gratis internet via kabel på værelset og udsigt over Århus Bugt. Samtlige værelser på BB-Hotel Aarhus Havnehotellet har aircondition, satellit-tv og eget badeværelse. Nogle af værelserne har udsigt over bugten og marinaen.