B&B: Bed and Breakfast Bornholm

B&B Bornholm. Bed and breakfast i Danmark. Online booking af billig overnatning.

Myregaard Bed & Breakfast, Snogebæk

Myregaard Bed & Breakfast, Udegårdsvejen 3, Poulsker, 3730 Snogebæk
Bedømmelse: “Enestående 9,5 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Myregaard Bed & Breakfast og Ferielejligheder tilbyder overnatning i Snogebæk samt gratis WiFi, grill og legeplads. Der er gratis privat parkering på stedet. Der er fladskærms-tv med satellitkanaler, cd-afspiller, Nogle af værelserne har opholdsområde, hvor man kan slappe af efter en travl dag. Der er kaffemaskine og elkedel på værelset. Der er desuden eget badeværelse.

B&B Bed and Breakfast Allinge Danchelshus Havnegade 38 3770 Bornholm

Danchelshus, Allinge

Danchelshus, Havnegade 38, 3770 Allinge
Bedømmelse: “Meget godt 8 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Dette overnatningssted ligger 13 minutters gang fra stranden. Danchelshus Bed and Breakfast ligger blot 5 minutters gang fra det centrale Allinge på Bornholm og 500 m fra en stenstrand. Det har en stor have med møbleret terrasse og grilludstyr. Samtlige værelser på Danchelshus har udsigt over Østersøen og haven. Nogle af værelserne har et veludstyret køkken og en siddekrog med tv og pejs. Gæsterne kan vælge mellem eget eller fælles badeværelse.

B&B Bed and Breakfast Rønne Hotel Posthuzed Lille Torv 18 3700 Bornholm

Hotel Posthuzed, Rønne

Hotel Posthuzed, Lille Torv 18, 3700 Rønne
Bedømmelse: “Fabelagtigt 9 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Dette overnatningssted ligger 6 minutters gang fra stranden. Hotel Posthuzed ligger i Rønne på Bornholm i en historisk bygning. Gæsterne kan slappe af på den møblerede terrasse, og der er gratis WiFi overalt på ejendommen. Samtlige værelser er indrettede med moderne møbler og har fladskærms-tv med satellitkanaler. De har også eget badeværelse.

B&B Bed and Breakfast Hasle Guesthouse Hasle Hasle Søndergade 16 3790 Bornholm

Guesthouse Hasle, Hasle

Guesthouse Hasle, Hasle Søndergade 16, 3790 Hasle
Bedømmelse: “Fremragende 8,6 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Guesthouse Hasle byder på indkvartering i Hasle. Der bydes desuden på gratis WiFi overalt samt gratis privat parkering på selve ejendommen. Samtlige værelser har fladskærms-tv med kabelkanaler samt opholdsområde, hvor man kan slappe af efter en travl dag. Værelserne har desuden udsigt over havet eller haven. Gæsterne har adgang til fælles badeværelse.