B&B i Danmark: Gavnø

Gavnø B&B. Bed and breakfast i Danmark. Online booking af billig overnatning.

B&B Bed and Breakfast Næstved Marielyst Bed and Breakfast Borupvej 21 4700 Sydsjælland

Marielyst Bed and Breakfast, Næstved

Marielyst Bed and Breakfast, Borupvej 21, 4700 Næstved
Bedømmelse: “Meget godt 8,2 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Marielyst Bed and Breakfast ligger i Næstved på Sjælland, 8 km fra BonBon-Land. Der er sæsonåben udendørs pool og pooludsigt. Der er gratis WiFi og gratis privat parkering på stedet. Der tilbydes en række aktiviteter i lokalområdet, herunder ridning og cykling. Der er mulighed for at leje cykler på stedet. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 72 km fra Marielyst Bed and Breakfast.

B&B Bed and Breakfast Fensmark Bed&Breakfast Fensmark Kildedalsvej 36 4684 Sydsjælland

Bed&Breakfast Fensmark, Fensmark

Bed&Breakfast Fensmark, Kildedalsvej 36, 4684 Fensmark
Bedømmelse: “”

BOOK / RESERVER B&B

Bed&Breakfast Fensmark v/ Helge Sahl har kæledyrsvenlige indkvarteringer i Fensmark, 45 km fra Roskilde. Der er gratis WiFi, en grill og en terrasse. Der tilbydes også gratis privat parkering på stedet. Samtlige værelser har fladskærms-tv. Nogle af indkvarteringerne har et opholdsområde for gæsternes bekvemmelighed. Der er desuden kaffemaskine og kedel på værelset. Samtlige værelser er med eget badeværelse. Der er også hårtørrer og toiletartikler.

B&B Bed and Breakfast Næstved Engly Bed & Breakfast Gadevang 23 4700 Sydsjælland

Engly Bed & Breakfast, Næstved

Engly Bed & Breakfast, Gadevang 23, 4700 Næstved
Bedømmelse: “Meget godt 8,5 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Dette overnatningssted i Næstved ligger i et fredeligt område, blot 500 m fra Dybsø Fjord, og har en stor have med grillfaciliteter. Der findes fritgående høns samt gæs og grise på denne ejendom. Samtlige værelser omfatter gratis WiFi og fladskærms-tv. Ferieboligerne med egen forplejning omfatter et tekøkken med elkedel og kogeplader.