B&B i Danmark: Legoland

Legoland B&B i nærheden af Legoland. Bed and breakfast i Danmark. Online booking af billig overnatning.

Granly-Egtved Bed & Breakfast, Egtved

Granly-Egtved Bed & Breakfast, Dulmosevej 10, 6040 Egtved
Bedømmelse: “Fabelagtigt 9 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Granly-Egtved Bed & Breakfast ligger i udkanten af ​​Egtved Skov, 20 minutters kørsel Billund, Vejle og Kolding. Der er gratis WiFi og parkering på stedet. Værelserne ligger i en separat bygning på 1. etage. Gæsterne kan tilberede og nyde deres måltider i et fuldt udstyret fælles køkken og spisestue med supplerende te og kaffe. Der er også 2 fælles opholdsområder med TV.

B&B Bed and Breakfast Skovlund Toftegaard Bed & Breakfast Gårdevej 25 6823 Vestjylland

Toftegaard Bed & Breakfast, Skovlund

Toftegaard Bed & Breakfast, Gårdevej 25, 6823 Skovlund
Bedømmelse: “Fabelagtigt 9,1 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Det familiedrevne Toftegaard B & B ligger roligt på en gård med malkekvæg, 12 minutters kørsel fra Ølgods centrum og 40 minutters kørsel fra Legoland. Der er gratis trådløs internetadgang og fri parkering på stedet. Lejlighederne på Toftegaard Bed & Breakfast har egen terrasse, lille tekøkken og eget badeværelse med bruser. De enkelt indrettede værelser har fælles badeværelse.

B&B Bed and Breakfast Almind Sysselbjerg Bed & Breakfast Sysselbjergvej 27 6051 Sydjylland

Sysselbjerg Bed & Breakfast, Almind

Sysselbjerg Bed & Breakfast, Sysselbjergvej 27, 6051 Almind
Bedømmelse: “Fabelagtigt 9,2 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Dette privatejede Bed & Breakfast ligger i Jylland, mindre end 15 minutters kørsel fra det centrale Kolding. Motorvej E45 ligger 3 km væk. Det tilbyder gratis trådløs internetadgang og adgang til fuldt udstyret køkken. Alle værelser på Sysselbjerg Bed & Breakfast er individuelt indrettet med enkle møbler og moderne kunst. De har alle fælles badeværelse.

B&B Bed and Breakfast Filskov Bed and Breakfast Filskov Omme Landevej 10 7200 Midtjylland

Bed and Breakfast Filskov, Filskov

Bed and Breakfast Filskov, Omme Landevej 10, 7200 Filskov
Bedømmelse: “Samlet karakter 6,5 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Bed and Breakfast Filskov ligger i Filskov, blot 15 km fra Legoland og Lalandia. Der er funktionelle værelser, have og fælles køkken. Hotelværelserne har eget eller fælles toilet og brusebad. Samtlige gæster har adgang til fælles køkkenfaciliteter. Om sommeren udgør havens rummelige terrasse et dejligt sted at nyde solen.

B&B Bed and Breakfast Billund Karolinelund Apartments Grenevej 11 7190 Midtjylland

Karolinelund Apartments, Billund

Karolinelund Apartments, Grenevej 11, 7190 Billund
Bedømmelse: “Fabelagtigt 9,4 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Disse lejligheder ligger blot 5 minutters kørsel fra Legoland og har gratis parkering, gratis trådløs internetadgang og fuldt udstyrede køkkener. Billund Lufthavn ligger 10 minutters kørsel derfra. Der er opholdsområde og fladskærms-tv i de smukke lejligheder i Karolinelund Apartments. Samtlige lejligheder har flisebadeværelse med bruser.

B&B Bed and Breakfast Ansager Pension Lærkelill Lærkevænget 3

Pension Lærkelill, Ansager

Pension Lærkelill, Lærkevænget 3, Skovlund, 6823 Ansager
Bedømmelse: “Fabelagtigt 9 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Dette Bed & Breakfast ligger i landskabet i det centrale Jylland, 6 km fra byen Ansager og inden for 30 minutters kørsel fra Legoland. Der tilbydes værelser med gratis WiFi og en rolig beliggenhed i smukke omgivelser. Værelserne på Pension Lærkelill har eget eller fælles badeværelse. Samtlige værelser byder desuden på tv, et opholdsområde og skrivebord samt gratis kaffe og te.

Gregersminde, Billund

Gregersminde, Stilbjergvej 4 B, 7190 Billund
Bedømmelse: “Fabelagtigt 9,1 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Denne ejendom tilbyder en stor have med legeplads, ponyer og cykeludlejning, blot 3,5 km fra Legoland og 25 km fra Givskud Zoo. Værelserne på Gregersminde har fladskærms-tv og siddekrog. Nogle af værelserne byder desuden på eget køkken, spiseplads og badeværelse. Andre af værelserne omfatter fælles tv-stue, køkken og badeværelse. Der er gratis WiFi.

B&B Bed and Breakfast Gadbjerg Lindebo Bed & Breakfast Åstvej 77 7321 Midtjylland

Lindebo Bed & Breakfast, Gadbjerg

Lindebo Bed & Breakfast, Åstvej 77, 7321 Gadbjerg
Bedømmelse: “Fremragende 8,6 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Dette landlige B&B ligger i landsbyen Lindeballe, cirka 10 minutters kørsel fra Legoland og Lalandia. Det har et fuldt udstyret fælleskøkken og tilbyder gratis Wi-Fi og parkering. Lindebo Bed & Breakfast har til huse i en gammel landsbyskole. Alle værelserne har et siddeområde, en dvd-afspiller og satellit-tv. Alle har fælles badeværelser

B&B Bed and Breakfast Holsted Den Gamle Kostald Sekærvej 4 6670 Sydjylland

Den Gamle Kostald, Holsted

Den Gamle Kostald, Sekærvej 4, 6670 Holsted
Bedømmelse: “8,5 ud af 10”

BOOK / RESERVER B&B

“Den Gamle Kostald” har særdeles central beliggenhed i forhold til Motorvej E20, men ligger alligevel fredeligt på landet. Vi ligger ved afkørsel 70 på motorvej E20 med 30 minutters kørsel til Legoland, Ribe samt Esbjerg. På alle værelserne er der bad og toilet, TV samt gratis trådløst internet. Når gæsterne ankommer, er sengene opredte.

B&B Bed and Breakfast Esbjerg 272 Bed & Breakfast Stormgade 272 6715 Sydjylland

272 Bed & Breakfast, Esbjerg

272 Bed & Breakfast, Stormgade 272, 6715 Esbjerg
Bedømmelse: “Fremragende 8,9 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Denne moderne B&B ligger ca. 12 minutters kørsel fra centrum af Esbjerg og Esbjerg Færgeterminal. Der tilbydes gratis trådløs internetadgang, fælleskøkken og fælles solterrasse med grillfaciliteter. Samtlige værelser på 272 Bed & Breakfast omfatter moderne indretning, møbleret terrasse, fladskærms-tv og skrivebord. Nogle af værelserne har adgang til fælles badeværelse, mens de resterende værelser har eget køkken, badeværelse og opholdsområde.

B&B Bed and Breakfast Esbjerg Bed & Breakfast Esbjerg Guldagervej 111 6710 Sydjylland

Bed & Breakfast Esbjerg, Esbjerg

Bed & Breakfast Esbjerg, Guldagervej 111, 6710 Esbjerg
Bedømmelse: “Meget godt 8,2 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Denne sønderjyske B&B ligger 5 minutters kørsel fra Vesterhavet. Der tilbydes gratis WiFi og parkering, et fælles køkken samt en stor have. Esbjerg ligger blot 9 km derfra. Samtlige værelser på Bed & Breakfast Esbjerg har tv samt adgang til fælles toiletter og brusere.

B&B Bed and Breakfast Kolding Mazantigade Bed & Breakfast Mazantigade 20a 6000 Sydjylland

Mazantigade Bed & Breakfast, Kolding

Mazantigade Bed & Breakfast, Mazantigade 20a, 6000 Kolding
Bedømmelse: “Fabelagtigt 9,1 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Dette B&B ligger kun 50 m fra Kolding Station og 10 minutters gang fra Koldinghus Slot. Der tilbydes gratis WiFi, et tekøkken og et opholdsområde med tv. Faciliteterne på Mazantigade Bed & Breakfast omfatter et komfur, mikrobølgeovn, brødrister, køleskab, kaffemaskine og elkedel. Der er desuden strygeudstyr samt gratis te og kaffe.

B&B Bed and Breakfast Grindsted Huset B&B Østergade 22 7200 Midtjylland

Huset B&B, Grindsted

Huset B&B, Østergade 22, 7200 Grindsted
Bedømmelse: “Fremragende 8,7 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Denne Bed & Breakfast ligger i den lille by Grindsted, 15 minutters kørsel fra Legoland. Samtlige værelser har fladskærms-tv og eget badeværelse. Der tilbydes desuden gratis trådløs internetadgang og gratis parkering. Huset B&B’s værelser byder på enkel indretning, opholdsområde og kabel-tv.

B&B Bed and Breakfast Grindsted Smedens Have B&B Teglgårdsvej 8 7200 Midtjylland

Smedens Have B&B, Grindsted

Smedens Have B&B, Teglgårdsvej 8, 7200 Grindsted
Bedømmelse: “Enestående 9,7 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Smedens Have B&B ligger i landsbyen Stenderup. Der tilbydes værelse med gratis WiFi, terrasse og mikrobølgeovn. Grindsted bymidte ligger 10 minutters kørsel derfra. Værelset på Smedens Have B&B har opholdsområde, cd-afspiller og elkedel. Der er eget badeværelse med bruser.

B&B Bed and Breakfast Give Give Bed & Breakfast Østerhovedvej 21 7323 Midtjylland

Give Bed & Breakfast, Give

Give Bed & Breakfast, Østerhovedvej 21, 7323 Give
Bedømmelse: “Fremragende 8,8 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Denne familiedrevne B&B har en fredfyldt beliggenhed i naturskønne omgivelser, blot 15 km fra Legoland og Billund Lufthavn. Der tilbydes fælles, fuldt udstyret køkken samt fælles tv-stue. De enkelt indrettede værelser på Give Bed & Breakfast har tv og fælles badeværelse. Nogle af værelserne har desuden siddekrog og skrivebord

B&B Bed and Breakfast Grindsted Hannas B&B Hørlycks Alle 10 7200 Midtjylland

Hannas B&B, Grindsted

Hannas B&B, Hørlycks Alle 10, 7200 Grindsted
Bedømmelse: “Fabelagtigt 9 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Hannas B&B ligger i centrum af Grindsted. Der tilbydes gratis parkering og smukt indrettede værelser med fladskærms-tv, sovesofa og gratis WiFi. Legoland ligger 13 minutters kørsel derfra. Der er kaffe- og tefaciliteter på samtlige værelser på Hannas Bed & Breakfast. Værelserne omfatter desuden adgang til fælles køkken og fælles badeværelse. Afslapningsmulighederne omfatter en solterrasse og en fælles tv-stue.

B&B Bed and Breakfast Gadbjerg B&B Det Gamle Savværk Tykhøjetvej 61 7321 Midtjylland

B&B Det Gamle Savværk, Gadbjerg

B&B Det Gamle Savværk, Tykhøjetvej 61, 7321 Gadbjerg
Bedømmelse: “Fremragende 8,7 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Dette Bed and Breakfast ligger inden for 20 minutters kørsel fra Legoland og har enkle indkvarteringer med tv og gratis WiFi. Faciliteterne omfatter et fælleskøkken og en terrasse med grill. Givskud Zoo ligger 10 km derfra. Samtlige indkvarteringer på B&B Det Gamle Savværk har enten eget eller fælles badeværelse. Nogle af indkvarteringerne har desuden køleskab og faciliteter til at lave te og kaffe.