B&B i Danmark: Herning

Herning B&B. Bed and breakfast i Danmark. Online booking af billig overnatning.

Billig B Og B, Herning

Billig B Og B, Højskolevej 11, 7400 Herning
Bedømmelse: “Meget godt 8,1 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Billig B Og B tilbyder indkvartering i Herning med gratis WiFi overalt og gratis privat parkering på selve ejendommen. Samtlige værelser har håndvask, spejl, klædeskab og kaffemaskine. Badeværelset er fælles. Gæsterne kan tilberede egne måltider i det fælles køkken. Der er også en fælles opholdsstue, hvor gæsterne kan slappe af og se film. Der serveres morgenmad mod tillægsgebyr.

B&B Bed and Breakfast Herning Mom's Bed & Breakfast Frølundvej 20 7400 Midtjylland

Mom’s Bed & Breakfast, Herning

Mom’s Bed & Breakfast, Frølundvej 20, 7400 Herning
Bedømmelse: “Meget godt 8,2 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Dette Bed and Breakfast ligger i den lille by Hammerum, 15 minutters kørsel fra Jyske Bank Boxen og Messecenter Herning. Samtlige værelser har gratis WiFi. Værelserne Værelserne på Mom’s Bed & Breakfast har også skrivebord. De har desuden adgang til fælles badeværelse og fælles køkken.

B&B Bed and Breakfast Herning Herning Bed & Breakfast Gunderupvej 6 7400 Midtjylland

Herning Bed & Breakfast, Herning

Herning Bed & Breakfast, Gunderupvej 6, 7400 Herning
Bedømmelse: “Enestående 9,5 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Denne landlige B&B, som ligger 6,5 km fra centrum af Herning, har en fredfyldt have med en fodboldbane samt 2 fælles køkkener. Den byder på lyse værelser med gratis WiFi, fladskærms-tv og pragtfuld udsigt over de naturskønne omgivelser. De moderne værelser på Herning Bed & Breakfast har alle eget badeværelse med bruser, skrivebord og kabel-tv.

B&B Bed and Breakfast Herning Sov i Herning Bed & Breakfast Rønnebærvej 5 7400 Midtjylland

Sov i Herning Bed & Breakfast, Herning

Sov i Herning Bed & Breakfast, Rønnebærvej 5, 7400 Herning
Bedømmelse: “Fabelagtigt 9,2 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Dette Bed and Breakfast ligger 20 minutters gang fra centrum af Herning og har værelser og en lejlighed med gratis parkering og WiFi. Herning Station ligger 1,8 km derfra. Der er fladskærms-tv med dvd-afspiller, et opholdsområde og skrivebord i samtlige indkvarteringer på Sov i Herning Bed & Breakfast.

B&B Bed and Breakfast Herning Skibbild Bed & Breakfast Odinsvej 14

Skibbild Bed & Breakfast, Herning

Skibbild Bed & Breakfast, Odinsvej 14, Skibbild, 7400 Herning
Bedømmelse: “Fabelagtigt 9,2 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Denne B&B ligger i landsbyen Skibbild, 15 minutters kørsel fra MCH Messecenter og arenaen Jyske Bank Boxen. Der tilbydes værelser med fladskærms-tv og gratis trådløs internetadgang. Samtlige værelser på den lyse Skibbild Bed & Breakfast har trægulv, samt spise- og opholdsområde med skrivebord. Værelserne har eget badeværelse eller adgang til fælles badefaciliteter

B&B Bed and Breakfast Herning Rind B&B Rind Kirkevej 39 7400 Midtjylland

Rind B&B, Herning

Rind B&B, Rind Kirkevej 39, 7400 Herning
Bedømmelse: “Fabelagtigt 9,1 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Rind B&B er beliggende i Herning og byder på gratis WiFi på alle områder samt terrasse, grilludstyr og gratis privat parkering på selve ejendommen. Samtlige værelser har fladskærms-tv med kabelkanaler samt eget badeværelse med bruser. Gæsterne kan tilberede deres egne måltider i det fælles køkken på Rind B&B.

B&B Korsørvej, Herning

B&B Korsørvej, Korsørvej 64, 7400 Herning
Bedømmelse: “Meget godt 8 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Kæledyr er velkomne på B&B Korsørvej, der ligger i Herning. Der tilbydes gratis WiFi overalt samt gratis parkering på selve ejendommen. Værelserne har tv med kabelkanaler og et opholdsområde, hvor man kan slappe af efter en travl dag. Samtlige ferieboliger har en kedel samt fælles badeværelse.